Massage & kroppsbehandlingar på praktiker

Behandlingarna nedan utförs på någon av våra praktiker i Stockholm, Göteborg eller Lund. Oss kan du besöka både som privatperson och företagskund.

När du lägger lite tid på dig själv får du ut mer av livet! Till exempel så förebygger och minskar massage problem med nacke, axlar och rygg – samt motverkar stress och huvudvärk. Vi lämnar alltid en nöjd-kund-garanti.  Välj behandling och boka direkt här online. Du ser direkt vilka behandlingar och vilka terapeuter som är tillgängliga på respektive klinik.  Vi samarbetar med Benify, Wellnet, Min Friskvård, Söderberg & PartnerLive it och Epassi

Thaimassage

Thailändsk traditionell massage eller “Nuat phaen boran”, som den kallas på thailändska är en behandlingsteknik som styrker och balanserar kroppens energisystem.

Andningsmassage

Lindra dina andningsbesvär med en massagebehandling. Lotorpsmetoden är en manuell behandlingsmetod som går ut på att mjuka upp andningsmuskulaturen runt bröstkorgen och därigenom öka lungornas kapacitet.

Taktil Massage

Taktil Massage är en mjuk massage/beröring som avser att stimulera kroppens eget lugn och ro hormon - Oxytocin.
Behandlingen motverkar stress och är smärtlindrande. Illamående under graviditet och cancerbehandling
kan minska, likaså oro och ångest te x efter trauman.

Denna behandlingsform kan bokas i Stockholm.

Ansiktsmassage

En härlig behandling där vi mjukar upp alla muskler i ansiktet. Behandlingen ger ditt ansikte en ny lyster. En lyx du är värd! Dessutom mjukar massagen inte bara upp en stel nacke och spända käkar, utan kan även lindra tinnitus.

Klassisk Svensk Massage

Massage är en mycket effektiv behandlingsmetod för att må bra – i såväl kropp som sinne. Massage är läkande, förebyggande, lugnande, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. Massage har effekt och gör skillnad!

Naprapati

Naprapatens behandling har som mål att minska din smärta och skapa bättre rörlighet och funktion i kroppen.

Osteopati

Osteopati anses vara den ursprungliga av de moderna formerna av manuell medicin.

Idrottsmassage

Lämplig att gå på vid spänningar och stelhet både efter och innan idrottandet.

Lymfmassage

Det är en behandlingstyp som passar alla, men speciellt du som har någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

Gravidmassage

Under graviditeten blir kroppen tung, ben och fötter tar oundvikligt stryk, och många drabbas av ansamlingar av vätska i kroppen.

Koppningsmassage

Koppning är en traditionell behandlingsmetod där man med hjälp av sugkoppor skapar ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud.

Hot stone massage

Dröm dig bort i denna sköna behandling som utförs med aromaoljor och varma lavastenar.