Friskvårdsmassage

Friskvårdsmassage

Genom att regelbundet ta massage som en del av din friskvård kan du uppnå många positiva effekter. Massage ökar blodcirkulationen, vilket hjälper till att transportera bort slaggprodukter och syresätta kroppens vävnader. Det kan också minska muskelspänningar och förbättra rörligheten, vilket kan förebygga skador och främja återhämtning efter träning eller fysiskt arbete. Utöver de fysiska fördelarna kan massage också bidra till avkoppling och stressreducering, vilket i sin tur förbättrar sömnen och minskar risken för stressrelaterade sjukdomar. Om du integrerar massage i din friskvårdsrutin kan du uppnå en förbättring av både kropp och sinne! Vi erbjuder företagsmassage som en del av hela vårt friskvårdsutbud mot företag.

Kanske finns vi på just din arbetsplats eller hos er förmånsleverantör. Oavsett finns vi alltid nära dig med över 100 mottagningar i Sverige. Köp massage eller klippkort på massage i vår app och få ett friskvårdskvitto på mejl!

Till appen

Nyttja ditt friskvårdsbidrag till massage

Att använda sitt friskvårdsbidrag på massage kan vara en klok investering i ens välmående av flera skäl:

 1. Friskvårdsbidragets syfte är att främja hälsa och välbefinnande. Genom att använda det på massage kan man ta hand om kroppen på ett aktivt och förebyggande sätt, vilket kan minska risken för skador och sjukdomar på lång sikt.
 2. Friskvårdsmassage har dokumenterade fysiska och psykiska hälsofördelar. Det kan lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen, främja återhämtning efter träning och minska stressnivåer.
 3. Regelbunden massage som en del av friskvården kan vara en investering i produktiviteten och prestationen på arbetsplatsen. Minskad stress och förbättrad fysisk hälsa kan öka energinivåerna och bidra till ökat fokus och arbetsglädje.
 4. Genom att ta hand om sin hälsa genom massage kan man förebygga behovet av mer omfattande medicinsk vård i framtiden. Att förebygga problem innan de uppstår är ofta både mer kostnadseffektivt och mer gynnsamt för individens välmående.

Sammanfattningsvis kan användningen av friskvårdsbidraget på massage ses som en investering i både kropp och knopp, vilket kan bidra till en ökad livskvalitet och välbefinnande på lång sikt.

Friskvårdsmassage genom friskvårdsportal

Vi har levererat massage och friskvård till företag och privatpersoner i 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av friskvårdsmassage. Vi samarbetar med de största och populäraste förmånsleverantörerna och friskvårdsportalerna som Benify, Epassi och Wellnet. Med det sagt är finns det god chans att vi dyker upp i den som din arbetsgivare erbjuder just dig, när det kommer till hantering av friskvårdsbidraget.

Fördelar med friskvårdsmassage

Fördelarna med friskvårdsmassage är många och vi har listat de allra bästa nedan:

 1. Minskar muskelspänningar och ökar rörligheten.
 2. Förbättrar blodcirkulationen och syresättningen av vävnader.
 3. Lindrar stress och främjar avkoppling.
 4. Ökar kroppens återhämtningsförmåga efter träning eller fysiskt arbete.
 5. Kan bidra till att förebygga skador genom att mjuka upp och stärka musklerna.
 6. Förbättrar sömnen och minskar risken för stressrelaterade sjukdomar.
 7. Främjar välbefinnande genom att stimulera kroppens naturliga ”må-bra-hormon”.

Olika typer av massage & friskvård

Vi har arbetat med friskvård i 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela landet som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Arbetar du på ett företag som vill satsa på medarbetarnas hälsa och veta mer om massagesittande massage, vårt hybriderbjudande eller undersöka fler friskvårdstjänster som ergonomiyoga, bootcampmindfulness och hälsofrämjande föreläsningar och events? Läs mer under företagskund och hör av dig till oss för mer information samt påkoppling.