Företagsmassage

Få en snabb offert

Företagsmassage ska vara enkelt – för alla.

Därför tar vi hand om allt det praktiska, från massagebänk till administration. Med över 7000 behandlingar per månad är vi störst i Sverige på Företagsmassage. Våra massörer kommer till arbetsplatsen och ger klassisk massage på bänk i ett speciellt avsatt rum. Tack vare vårt smidiga bokningssystem slipper ni dyrt och tidsödande pappersarbete. Massage är avdragsgill i sin helhet och behöver inte förmånsbeskattas. Den kan även finansieras med friskvårdsbidrag.

 • 25 min företagsmassage på kontoret
 • Min 6 behandlingar per besök
 • Modernt webbaserat bokningssystem – snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.
 • Våra massörer är välutbildade och ansvarsförsäkrade, godkända av UMW eller motsvarande.
 • Vi tillämpar en nöjd kund-garanti, möjlighet att byta massör om så önskas.

Utspridda medarbetare? Läs mer om vår hybridlösning här

Få en snabb offert

Välj finansiering:

 • Faktura till företaget
 • Benify
 • ePassi
 • Söderberg & Partner
 • Wellnet
 • Swedpay Checkout (kort och swish)

5,7 på en 6-gradig skala! Det är vad våra kunder ger oss i betyg. Vi erbjuder företagsmassage på kontor i hela Sverige.

Läs fler av våra referenser här!

Boka Företagsmassage genom att fylla i formuläret nedan eller maila oss på info@ugglamassage.se

   

  Fördelarna med företagsmassage

  Företagsmassage har blivit en allt mer populär tjänst som erbjuds på arbetsplatser runt om i världen. Genom att erbjuda massage på jobbet kan företag bidra till att förbättra sina anställdas välmående, öka produktiviteten och skapa en mer harmonisk arbetsmiljö.Företagsmassagen utförs alltså på arbetsplatsen vilket är både tidsbesparande och bekvämt. Massage på jobbet är både en förmån och hälsosamt.

  Anpassad kontorsmassage för alla

  Kontorsmassage erbjuder en rad olika tekniker och behandlingar som kan anpassas efter varje individs behov. Massageterapeuter är experter på att erbjuda rätt massage på kontoret för att lindra stress, spänningar och muskelvärk hos de anställda.

  Massage på jobbet som friskvårdsinsats

  Företagsmassage är inte bara en trevlig gest utan även en smart investering i personalens hälsa. Forskning visar att massage på arbetsplatsen kan minska stress, förbättra koncentrationen och minska sjukfrånvaron. Detta resulterar i en mer produktiv och effektiv arbetsstyrka.

  Skapa en avkopplande miljö med massage på kontoret

  Att erbjuda massage på kontoret kan vara en enkel och effektiv metod för att skapa en mer avkopplande och harmonisk arbetsmiljö. Anställda som får regelbunden massage rapporterar ofta förbättrad sömn, minskad stress och ökad arbetsglädje.

  Massage på arbetsplatsen – en uppskattad personalvård

  Att erbjuda massage på arbetsplatsen visar att företaget värderar sina anställdas hälsa och välmående. Detta kan leda till ökad lojalitet, engagemang och arbetsglädje bland personalen, vilket i sin tur kan bidra till företagets framgång och tillväxt.

  Så implementerar du företagsmassage på din arbetsplats

  Att införa företagsmassage på din arbetsplats behöver inte vara komplicerat. Du kan börja med att undersöka olika leverantörer av massage på arbetsplatsen, anpassa behandlingarna efter dina anställdas behov och skapa en schema för att erbjuda regelbundna massagepass. Massage på jobbet har väldigt många fördelar och leder ofta till att personalen bli mer medvetna om sin hälsa.