Massage

Massage 

Vi erbjuder olika former av massage och för företag finns det olika spår att välja. Vi erbjuder såväl liggande som sittande massage. Dessutom kan både privatpersoner och företag besöka någon av våra praktiker för att ta del av dessa behandlingar.

Massage på kontoret: Våra massörer kommer till arbetsplatsen och ger klassisk massage på bänk i ett speciellt avsatt rum. Tack vare vårt smidiga bokningssystem slipper ni dyrt och tidsödande pappersarbete.

Massage på plats vid de större filialerna, massage på privatmottagningar för de mindre – eller en kombo för ”hybridjobbarna”

Ugglas app: Via vår app kan ni boka massage på arbetsplatsen samt hos någon av våra ca 80 mottagningar runt om i Sverige. Utspridda medarbetare? Detta är en optimal lösning för hybridarbetsplatser!

Få en snabb offert på företagsmassage

Sittande Massage: Passar alla överallt! Har du brist på utrymme eller tid fungerar alltid sittande massage. Du kan behålla kläderna på, du får en djupgående stärkande energikick som sitter i länge.

Om Uggla Massage & Wellness

Vi har arbetat med friskvård i 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela landet som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vill du veta mer om massage, sittande massage, vårt hybriderbjudande eller undersöka fler friskvårdstjänster som ergonomi, yoga, bootcamp, mindfulness och hälsofrämjande föreläsningar och events? Läs mer under företagskund och hör av dig till oss för mer information samt påkoppling.