Hälsokickoff & event

Planerar du en hälsodag, kick-off eller ett företagsevent? Inspirera dina medarbetare till en nystart, med massage & friskvård från Uggla!

Låt oss hjälpa dig att ordna ett oförglömligt arrangemang. Vi på Uggla skräddarsyr allt från massageevent som varar över ett par timmar till heldagar med aktiviteter som fokuserar på hälsa. Möjligheterna är många och anpassas efter era önskemål och behov.  Nedan ger vi ett exempel på en hälsokickoff med kunskap och energi.

  • Börja dagen med en inspirerande föreläsning från vårat utbud. Till exempel Hjärnkontroll med Helene eller Ät dig friskare med Anna. Låt sedan allt sjunka in med hjälp av avslappnande kontorsyoga innan lunchen.
  • Kicka igång eftermiddagen med en föreläsning om ergonomi eller Mousing® och få med er några handfasta tips som ni kan använda i er kontorsmiljö.
  • Pausa med en härlig ”Ugglainspirerad” smoothie.
  • Avsluta dagen med en Bootcamp, eller välj en lugnare aktivitet – sittande massage – som passar alla!

Kontakta Lisa för ett samtal om hur vi på bästa sätt kan anpassa vårt erbjudande till just er arbetsplats och ladda personalen med ny energi!

bild på Lisa Uggla, grundare av Uggla Massage & Wellness

Uggla Massage anlitas även ofta vid motionslopp och liknande, kontakta oss så ordnar vi önskat antal massörer till ditt event!