Massage i Lund

Välkommen till vår mottagning i Lund!

På vår mottagning i lund kan du få klassisk massage och flera andra behandlingar.
Vår mottagning ligger på Bankgatan 1 i Lund, telefon 020 500 200.

Massage i Lund för att minska stress

Att massage kan minska stress är bara en av alla fördelar med massage, vi erbjuder nu dig som bor i Lund möjlighet att få massage på plats av en certifierad massör som hjälper dig att bestämma vilken behandling som passar bra för dig. Så välkommer på massage i Lund!

Vill du köpa present- och klippkort på massage i Lund så kan du göra det här!

Telefontider:
Vardagar 08:30-11.30

ÖPPETTIDER
Öppet måndag till fredag. Om du går in i bokningssystemet ser du vilka tider som är lediga.

  Ekaterina Johansson

  Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör

  Om mig

  Boka mig för:
  Massage
  Gravidmassage
  Idrottsmassage

  Emeli Rimpi Rodriguez

  Certifierad massageterapeut

  Om mig

  Utbildad på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm, 2002. Jag jobbar både djupgående och avslappnande efter kundens önskemål. Som terapeut är jag glad att kunna lätta på spänningar och inspirera till hälsa och balans i vardagen. Besök mig för massage i Lund.

  Boka mig för:
  Massage
  Gravidmassage
  Idrottsmassage