Vi söker massörer

Är du den massör eller naprapat som vi söker?

Hos oss har du möjlighet till massagejobb på företag och som massageterapeut eller naprapat på våra privatpraktiker, antingen som konsult (eget företag) eller som timanställd.

Du som har egen mottagning kan även ta emot kunder dit via Appen Uggla. Vi ansluter mottagningar i hela Sverige.

Just nu söker vi massörer till företagsuppdrag i Munkedal och Borås. Vi söker även i, Stockholm, Göteborg & Tranås, samt till våra egna praktiker i Stockholm, Göteborg & Lund med start omgående. Extra intressant med en lymfmassör till praktiken i Göteborg – men du kan alltid skicka en spontanansökan!

Vem du är: 

Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en vilja att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål.

Om oss: 

Uggla Massage & Wellness har arbetat med friskvård i över 30 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare.

Uggla Massage & Wellness är nu inne i ett spännande utvecklingsskede där vi söker fler positiva medarbetare!

Vi kan erbjuda dig flexibilitet gällande anställningsformer och arbetstid kopplat till dina önskemål och även kompetensutveckling.

Sök nu och bli en del av vårt inspirerande Ugglateam!

Har du frågor? Maila koordinator@ugglamassage.se

Klicka här för att registrera din ansökan