Thaimassage

Tillgänglighet

sthlm

Thailändsk traditionell massage

Thailändsk traditionell massage eller “Nuat phaen boran”, som den kallas på thailändska är en behandlingsteknik som styrker och balanserar kroppens energisystem.

I thaimassagen används inga oljor och du behåller löst sittande kläder på under behandlingen. Massören använder inte bara sina händer utan till exempel underarmar, armbågar och tummar för att behandla akupressurpunkter på olika delar av kroppen för att förbättra cirkulationen, lindra smärtor och öka rörligheten.

På Uggla har vi tagit traditionell thaimassagen till Stockholm och anpassat den till en massagebänk vilket innebär att en del stretching som normalt är involverad och utförs på golvet i en thaimassage är bortplockad.

Finns i 50 och 75 min behandlingar.

Klicka här för att se vår prislista och en instruktionsfilm för hur du köper klippkort.

Onlinepris

50 min
|
828 kr
75 min
|
1238 kr
BOKA BEHANDLING

Vad är thaimassage?

Thaimassage är en form av massage som härstammar från Thailand och har sitt ursprung i buddhistiska kloster. Den har influencerats av olika läror från Indien, Kina och andra länder i sydostasien. Thaimassage involverar användning av händer, fötter, knän samt armbågar för att massera muskler och stretcha kroppen. Många beskriver thaimassage som en djupgående och energigivande upplevelse som skapar en känsla av välmående.

Historia om Thaimassage i Stockholm

Thaimassage
Thaimassage i Stockholm

Thaimassage har sina rötter i östasien och massagetekniken har använts i över 2500 år. Det sägs att det var den buddhistiske prästen Shivago Komarpaj som utvecklade tekniken för thaimassage. Han använde massage som ett verktyg för att hjälpa människor att lindra smärta samt att återhämta sig från diverse sjukdomar. Thaimassage spreds sedan vidare till Thailand där det blev en viktig del av traditionell thailändsk medicin.

Hur thaimassage kan hjälpa dig

Thaimassage är en djupgående form av massage som kan hjälpa till att lösa upp spänningar i muskler och öka rörligheten i lederna. Det kan också hjälpa till att öka blodcirkulationen och både lindra stress och trötthet. Många människor upplever också en känsla av välbefinnande och avslappning efter en thaimassage.

BOKA BEHANDLING