Vår story

Det gäller att vara klok, sa en Uggla.

1989 tog jag min massagebänk under armen, gav provmassage och fick på så sätt mina första företagskunder, berättar Lisa Uggla, grundare av Ugglapraktiken. En del av kunderna var rikstäckande företag som såg fördelen med att få massagen levererad direkt till medarbetarna. – Succén var given!

Massagen fick mervärde i och med att Lisa klokt nog arbetade fram gummibandsövningar och gav tydliga instruktioner till sina massörer att föreslå rörelser, träning och annat som komplement till massagen. Med en driven och innovativ entreprenör som grundare, så är det självklart att Uggla massage & Wellness ligger i framkant när det gäller friskvård. Fokus har skiftat och massage är nu bara en del av friskvårdsarbetet.

Vi sitter ihjäl oss

Uggla Massage & wellness affärsidé är att vara innovativ och använda de medel som finns för att bidra till hälsa. – Vi verkar i en växande bransch, fortsätter Lisa. Medvetenheten om friskvårdens betydelse ökar hos företagen och med dem efterfrågan på fler tjänster.
– Vårt stora folkhälsoproblem är att vi sitter stilla alldeles för mycket. Därför är det härligt att  möta både människor och företag som berättar om hur bra de och deras anställda mår av de tjänster som vi tillhandahåller, avslutar Lisa.

Kontakt
lisa@ugglamassage.se
08 642 51 62