Stresshantering i turbulent tid

Stresshjälp i turbulenta tider

Var vill du lägga ditt fokus? Bli chef över ditt eget stress-system! 

Vi reagerar olika i olika situationer, beroende av vem vi är och vad vi har varit med om tidigare.

Många saker upplevs dock av de flesta som starkt stressande. Som till exempel nu känner många en stark oro över att det är många förändringar i samhället och världen.

Ibland kanske vi inte känner av eller upplever oss som stressade men kroppen visar tydliga signaler i form av huvudvärk, trötthet, stelhet, andningssvårigheter osv.

Uggla Massage & Wellness erbjuder en föreläsning i hållbarhet och stresshantering.

Tidsåtgång: 1 timme

Kontakta oss för prisuppgift och bokning.

Stresshantering och stresshjälp

Instruktören Helene har sedan 20 år tillbaks gått kurser i ledarskap, mindfulness, och stresshantering. Hennes bas kommer från MBSR – Mindfulness based stress reduction (ursprungliga versionen). Detta är en mindfulnessform som är baserad på vetenskap och som togs fram på sjukhus i USA för över 30 år sedan. Helene kombinerar detta med modern forskning och vetenskap. Hon är från början statsvetare som jobbat med utvecklingsfrågor i Asien men alltid med grunden i sitt brinnande intresse för människors potential och möjligheten till utveckling.

Missa inte att vi även erbjuder digitala utbildningar och coachning under Uggla Online. Där har vi anpassat föreläsningar och rådgivning till att vara digitala.