Massage på jobbet

Massage på kontoret

Så vill vi sammanfatta varför friskvård och massage på jobbet är så viktigt och lönsamt. Vissa köper enbart massage, andra adderar fler tjänster från vårt Workplace Wellness-koncept. Kontakta oss för ett förutsättningslöst men förhoppningsvis värdefullt besök med kontorsmassage. Dessutom erbjuder vi bland annat företagsmassage, yoga, mindfulness, meditation och mycket mer. Vi är rikstäckande och finns i hela Sverige.

Vi kan massage på jobbet!

Efter 30 år är Ugglapraktiken en av de största leverantörerna inom företagsmassage. Med åren har vi fått en gedigen erfarenhet och många duktiga medarbetare, vilket gör att vi kan garantera att ni får en massör som passar er. Det är en av många anledningar till varför vi har flera hundra nöjda kunder idag.

Klassisk massage på kontoret förebygger och lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem samt ökar koncentrationsförmågan. Ugglapraktikens kundenkäter visar att cirka 90 procent av dem som regelbundet tar företagsmassage får minskade problem med nacke, axlar och rygg.

Vi utför Företagsmassage på ditt kontor

Våra välutbildade massörer kommer till er, så att ni inte behöver ta er till en massageklinik. Det enda företaget behöver ordna är en lokal på arbetsplatsen. Vi planerar, administrerar, masserar och står för all utrustning som massagebänk, bänkpapper och handdukar. Massörerna har även tips på hur man på egen hand kan öka sitt välbefinnande och undvika specifika besvär.

Få en snabb offert på företagsmassage

Pris för massage på jobbet

Priset för massage på jobbet varierar beroende på vilken typ av upplägg som väljs, hur många kontor ni har och hur många medarbetare ni är, samt om vissa av era anställda ska erbjudas förmånen på distans. Vi på Uggla Massage & Wellness är flexibla i vårt företagserbjudande på massage och vill alltid hitta den bästa lösningen för just er arbetsplats. Tack vare vårt smidiga bokningssystem och möjligheten för dina anställda att boka via Sveriges största förmånsportaler, slipper ni krånglig administration. Du som är nyfiken att ta reda på hur det skulle kunna läggas upp hos er kan alltid begära en snabboffert här.

Vi har arbetat med friskvård i 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela landet som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vill du veta mer om massagesittande massage, vårt hybriderbjudande eller undersöka fler friskvårdstjänster som ergonomiyoga, bootcampmindfulness och hälsofrämjande föreläsningar och events? Läs mer under företagskund och hör av dig till oss för mer information samt påkoppling.

Missa inte våra spännande nyheter och erbjudanden

Ta del av våra nyhetsbrev med information om Ugglas Wellnesskoncept!