Massage på jobbet

Massage på kontoret

Så vill vi sammanfatta varför friskvård och massage på jobbet är så viktigt och lönsamt. Vissa köper enbart massage, andra adderar fler tjänster från vårt Workplace Wellness-koncept. Kontakta oss för ett förutsättningslöst men förhoppningsvis värdefullt besök med kontorsmassage. Under varje rubrik nedan kan du läsa mer om vår produktportfölj! Här erbjuder vi bland annat företagsmassage, yoga, mindfulness, meditation och mycket mer. Vi är rikstäckande och finns i hela Sverige.

Vi kan massage på jobbet!

Efter 30 år är Ugglapraktiken en av de största leverantörerna inom företagsmassage. Med åren har vi fått en gedigen erfarenhet och många duktiga medarbetare, vilket gör att vi kan garantera att ni får en massör som passar er. Det är en av många anledningar till varför vi har flera hundra nöjda kunder idag.
Massage är effektivt

Klassisk massage på kontoret förebygger och lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem samt ökar koncentrationsförmågan. Ugglapraktikens kundenkäter visar att cirka 90 procent av dem som regelbundet tar företagsmassage får minskade problem med nacke, axlar och rygg.

Vi utför Företagsmassage på ditt kontor

Våra välutbildade massörer kommer till er, så att ni inte behöver ta er till en massageklinik. Det enda företaget behöver ordna är en lokal på arbetsplatsen. Vi planerar, administrerar, masserar och står för all utrustning som massagebänk, bänkpapper och handdukar. Massörerna har även tips på hur man på egen hand kan öka sitt välbefinnande och undvika specifika besvär.

Missa inte våra spännande nyheter och erbjudanden

Ta del av våra nyhetsbrev med information om Ugglas Wellnesskoncept!

Klicka här för att läsa vårt senaste nyhetsbrev ››