Hjärnkontroll

Hjärnkontroll 

Var vill du lägga ditt fokus? Bli chef över ditt eget stress-system! 

Vi reagerar olika i olika situationer, beroende av vem vi är och vad vi har varit med om tidigare.

Många saker upplevs dock av de flesta som starkt stressande.

Till exempel känner många en stark press när de har för mycket att göra på arbetet, men även i privatlivet, med vänner och familj, kan en del uppleva sociala krav som känns svåra att leva upp till.

Ibland kanske vi inte känner av eller upplever oss som stressade men kroppen visar tydliga signaler i form av huvudvärk, trötthet, stelhet, andningssvårigheter osv.

Uggla Massage & Wellness erbjuder ett seminarium i närvaroträning och enkla knep i att hantera stress. Ni får tillgång till den senaste forskningen kring stress och hjärnans otroliga möjlighet till nya vägar. Ni kommer att ha möjlighet att när som helst ställa frågor.

Instruktören Helene har sedan 20 år tillbaks gått kurser i ledarskap, mindfulness, och stresshantering. Hennes bas kommer från MBSR – Mindfulness based stress reduction (ursprungliga versionen). Detta är en mindfulnessform som är baserad på vetenskap och som togs fram på sjukhus i USA för över 30 år sedan. Helene kombinerar detta med modern forskning och vetenskap. Hon är från början statsvetare som jobbat med utvecklingsfrågor i Asien men alltid med grunden i sitt brinnande intresse för människors potential och möjligheten till utveckling.

Tidsåtgång: 45 min

Seminariet levereras till företag och går att göra både på plats och digitalt.

Skicka en bokningsförfrågan till info@ugglamassage.se så återkommer vi till er med offert!