Hantera stress och oro

Hantera stress och oro

”Så självklart men ändå ett så viktigt ämne att bli påmind om. Full energi skapar en betydelsefull vardag!” – Catharina Flink TR Media

Nu är det tuffa tider för många, vi på Uggla känner att vi vill göra en extra insats. Vi har därför tagit fram en 30 minuter lång liveföreläsning online med snabb hjälp för att hantera stress och oro. Dina medarbetare får fakta och konkreta verktyg att använda i dessa tider, men även annars. Övningarna är mellan 1-3 minuter långa, kan göras var som helst, när som helst, är roliga, enkla och baserade på modern vetenskap. För att klara utmaningarna krävs att vi får hjälp att hålla nere våra stresshormoner så att vi kan tänka klart, ha kvar vår energi, prioritera och hålla humöret uppe. Därför har vi skräddarsytt det här programmet och satt ett starkt rabatterat pris. Vi vill helt enkelt vara med och hålla Sverige flytande.

Stötta dina kolleger genom att boka in denna föreläsning. Efteråt kommer tid och utrymme att ges för de som vill stanna i chattrummet och ställa frågor.

Varmt välkommen!

Tidsåtgång: 30 min
Antal deltagare: Obegränsat
Material: Dator
Kostnad: 2500:-/föreläsning

Boka genom att fylla i formuläret nedan eller maila oss på info@ugglamassage.se

Föreläsare är Helene Kahm, som sedan 20 år tillbaks gått kurser i ledarskap, mindfulness, och stresshantering. Hennes bas kommer från MBSR – Mindfulness based stress reduction (ursprungliga versionen). 
Detta är en mindfulnessform som är baserad på vetenskap och som togs fram på sjukhus i USA för över 30 år sedan. Helene kombinerar detta med modern forskning och vetenskap.