Föreläsning – Ät dig friskare

Ät dig friskare! – en föreläsning om kost och hälsa

Kosten spelar en stor roll för hur vi faktiskt mår. På vår inspirationsföreläsning får du möjlighet att utforska hur du kan använda kosten som verktyg för att uppnå mer hälsa. Hur äter du för att orka med det du vill göra? Vad hjälper och stjälper? Vi lär oss grunderna i hur mat och våra näringsämnen fungerar och påverkar oss, vi talar om allt från de viktiga grönsakerna och fibrerna, hur kolhydrater, fett och proteiner fungerar i praktiken, till varför man bör dra ner på intaget av socker, kanske börja träna och orka vara lycklig i vardagen.

Tidsåtgång: 1 timme
Denna föreläsning kan med fördel följas upp med en coachinggrupp online; Kost som ett redskap för hälsa 

Kost som redskap för hälsa – gruppcoaching online
I detta program får du möjlighet att utforska hur du kan använda kosten som verktyg för att uppnå mer hälsa. Hur äter du för att orka med det du vill göra? Vad hjälper och stjälper? Gruppcoaching med individuella mål mot större hälsa. Vi träffas fyra gånger och utforskar nuläge, drivkrafter, önskeläge, riktning och aktiviteter mot målet. Tips och inspiration och pepp från gruppen utlovas.

Kontakta oss för prisuppgift och bokning.

Vår utbildare Anna har universitetsexamen inom hälsa, ledarskap, ekonomi och pedagogik. Även lärarexamen. Hon har mer än 20 års erfarenhet av olika frisklösningar på företag och privatpersoner. Anna har arbetat med hälsa, utbildning, utveckling och träning i mer än 20 år. Hon utbildar Wellnesscoacher och personliga tränare på Axelsons education inom flera ämnen, arbetar i olika friskvårdsprojekt för företag och organisationer och som instruktör och personlig tränare. Till vardags arbetar hon som Idrotts, ledarskap och psykologilärare på gymnasiet.

Missa inte att vi även erbjuder digitala utbildningar och coachning under Uggla Online. Där har vi anpassat föreläsningar och rådgivning till att vara digitala.