Hälsocoach Online

Hälsocoach Online

Ibland behövs en livsstilsförändring. Vi människor kan vara stressade och uppleva ”ont om tid” men trots att vi vet vad vi behöver göra för vår hälsa så fixar vi det inte riktigt på egen hand.

Hälsoprogrammet är till för dig som vill ta nya tag och bryta dåliga vanemönster. Tillsammans kommer vi fram till den bästa balansen för individen och tar till nödvändiga åtgärder inom områden som mat och dryck, fysisk aktivitet, stress och sömn. Du får med dig värdefulla kunskaper, insikter och verktyg för en hållbar hälsosam livsstil!

Med utbildning och individuell coachning tar vi ut riktningen för dig. Programmet innefattar kickstart, inspiration, ökade kunskaper och medvetenhet om vikten av att ta hand om sig själv.

I startpaketet ingår:

  • Frågeformulär 20 min
  • Inledande samtal 60 min

Därefter kan du beställa  Coachningsamtal i paket om 3, 5 eller 8 samtal på 45 min vardera

Köp här

Företagsavtal? Gör dig själv och dina medarbetare en tjänst genom att kontakta halsocoach@ugglamassage.se så återkommer vi med prisbild och bokning.

Läs mer om Agneta, Viktor & Helene som är våra hälsocoacher!

”Skräddarsydd coachning efter individens förutsättningar gör att alla klarar av det. Hellre några mindre förändringar man kan hålla över tid än en massiv insats som är svår att mäkta med.” – Lisa Uggla