Hälsocoach Online

Hälsocoach Online

Vill du investera i din hälsa? Då är hälsocoach online något för dig. Ibland behövs en livsstilsförändring men trots att viljan finns kan det vara svårt att klara på egen hand.

Tillsammans med din hälsocoach kommer ni fram till ett gemensamt mål utifrån dina egna önskemål. Kanske vill du förändra din vikt eller öka din fysiska aktivitetsnivå för att få en bättre kondition och starkare kropp. Vi hjälper dig med nödvändiga åtgärder inom områden som kost, fysisk aktivitet, stress och sömn. Du får med dig värdefulla kunskaper, insikter och verktyg för en hållbar och hälsosam livsstil.

I startpaketet för hälsocoach online ingår:

  • Frågeformulär 20 min
  • Inledande samtal 60 min

Därefter kan du beställa Coachingsamtal i paket om 3,5 eller 8 samtal på 45 min vardera.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten innan ditt köp? Ta det första steget mot en bättre hälsa genom att kontakta oss så berättar vi mer!

Företagsavtal? Gör dig själv och dina medarbetare en tjänst genom att kontakta halsocoach@ugglamassage.se så återkommer vi med prisbild och bokning.

Läs mer om Agneta, Viktor & Helene som är våra hälsocoacher!

”Skräddarsydd coachning efter individens förutsättningar gör att alla klarar av det. Hellre några mindre förändringar man kan hålla över tid än en massiv insats som är svår att mäkta med.” – Lisa Uggla