Epassi Massage

Epassi Massage

Massage kan vara ett bra sätt att nyttja din friskvård eftersom att den kan minska stress, lösa upp spänningar, få igång cirkulationen, förbättra sömnkvalitet, stärka immunförsvaret och minska huvudvärk. Som en ledande rikstäckande leverantörer av friskvård och företagsmassage är det en självklarhet för oss att vara i partnerskap med Epassi. Du som arbetar hos ett företag som erbjuder Epassi som förmånsportal har alltid tillgång till oss och massage på någon av våra 100+ mottagningar i Sverige, genom Uggla Massage & Wellness Klippkort Ugglas App. I bästa fall har din arbetsgivare anlitat oss som företagsmassör, det vill säga att vi kommer och utför massage på ditt kontor. Logga in på Epassi och sök på Uggla, för att utforska vårt utbud av erbjudanden på massage som friskvård för dig!

Så nyttjar du ditt friskvårdsbidrag via Epassi

Du som får ditt friskvårdsbidrag i Epassi kan alltid gå in och boka en massage, eller köpa klippkort att nyttja på någon av alla våra 100+ mottagningar i Sverige. Hitta en mottagning nära dig eller boka massage hos din företagsmassör idag!

Till Epassi

Så här bokar du företagsmassage om du har det via din arbetsgivare:

 • Besök: boka.ugglamassage.se/register
 • Fyll i registeringsformuläret
 • I registreringsformuläret måste du ange en kod som är unik för din arbetsplats (den står på flyern du har skannat eller finns att uppsöka via din arbetsgivare) och därefter klicka på förstoringsglaset.
 • Slutför registreringen genom att klicka på ”Registrera dig”
 • Klicka på ”Boka Behandling”
 • Välj ”Massage på jobbet”
 • Välj rätt lokal att boka i – VIKTIGT
 • Lägg de tider du önskar boka i varukorgen
 • För att slutföra dina bokningar, så ska du klicka på ”Bekräfta reservationer”
 • och sedan på ”Slutför bokning”
 • Du kan välja att betala med Epassi, Swish eller Kort.

Obs! Du som väljer att betala med ePassi måste även genomföra betalningen i ePassis app och visa upp för massören

Hör gärna av dig till Uggla Massage & Wellness om du har frågor angående tidsbokningen på telefon: 020-500 200 eller mejla: support@ugglamassage.se

Varför välja massage genom Epassi?

Att använda ditt friskvårdsbidrag till massage via Epassi kan vara en utmärkt idé av flera skäl:

 1. Friskvårdsfördelar: Massage är en form av friskvård som kan hjälpa till att minska stress, lindra muskelspänningar och förbättra kroppens allmänna välbefinnande. Genom att använda ditt friskvårdsbidrag för massage kan du ta hand om din hälsa och känna dig bättre både fysiskt och mentalt.
 2. Ekonomiska fördelar: Genom att använda ditt friskvårdsbidrag för massage kan du dra nytta av ekonomiska fördelar. Istället för att betala för massage med dina egna pengar kan du använda ditt friskvårdsbidrag, vilket kan spara dig pengar i det långa loppet.
 3. Epassis bekvämlighet: Genom att använda Epassi för att betala för din massage kan du dra nytta av bekvämligheten att använda en dedikerad plattform för att hantera din friskvård. Det kan göra det enklare att boka och betala för din massage samt hålla reda på dina utgifter för friskvård.
 4. Möjlighet att experimentera: Om du inte tidigare har provat massage som en form av friskvård kan användning av ditt friskvårdsbidrag vara ett bra tillfälle att testa det och se om det passar dig. Genom att använda ditt friskvårdsbidrag kan du experimentera med olika typer av massage och hitta den som passar bäst för dina behov.

Sammanfattningsvis kan massage via Epassi vara en fördelaktig och bekväm möjlighet att ta hand om din hälsa och välmående.

Olika typer av massage

Vi har arbetat med friskvård i 35 år och är en av Sveriges ledande och rikstäckande leverantörer av friskvårdsmassage. Vi har hela landet som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Med vår app och över 100 mottagningar runt om i Sverige finns det alltid en god chans att erbjuda dig massage i närheten av ditt hem, kontor eller semesterboende – när väl behovet uppstår! Dessutom kan du välja och vraka av massor utav behandlingar så som Klassisk MassageGravidmassageLymfmassage och Idrottsmassage.

Representerar du ett företag som vill veta mer om massagesittande massage, vårt hybriderbjudande eller undersöka fler friskvårdstjänster som ergonomiyoga, bootcampmindfulness och hälsofrämjande föreläsningar och events? Läs mer under företagskund och hör av dig till oss för mer information samt påkoppling.