Kickstarta hösten med en hälsosam dag

Planerar ni en hälsodag, kick-off eller ett företagsevent? Inspirera dina medarbetare till en nystart, med hälsosamma föreläsningar, massage & friskvård från Uggla:

Vi på Uggla skräddarsyr allt från massageevent som varar över ett par timmar till heldagar med aktiviteter som fokuserar på hälsa. Möjligheterna är många och anpassas efter era önskemål och behov. På mer info och bokning har vi ett exempel på hur en hälsokickoff kan se ut. Kontakta Lisa för ett samtal om hur vi på bästa sätt kan anpassa vårt erbjudande till just er arbetsplats och ladda personalen med ny kunskap och energi!

Mer info och bokning

Om Uggla Massage & Wellness

Vi har arbetat med friskvård i 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela landet som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vill du veta mer om massagesittande massage, vårt hybriderbjudande eller undersöka fler friskvårdstjänster som ergonomiyoga, bootcampmindfulness och hälsofrämjande föreläsningar och events? Läs mer under företagskund och hör av dig till oss för mer information samt påkoppling.