En avdragsgill julklapp till anställda

Har du planerat att ge dina anställda en julklapp i år? Då har du kommit helt rätt. Vi på Uggla Massage & Wellness vill tipsa om en gåva som berör.

Vad får julklappen till de anställda kosta? 🎄

Enligt skatteverkets regler finns det en gräns för när en minnesgåva, jubileumsgåva eller julgåva blir skattepliktig. Gränsen för julgåvan får inte överstiga 500 kr ink. moms och du som arbetsgivare måste ge gåvan till en större grupp anställda, eller till samtliga, för att skattefriheten ska gälla.

Mer än bara en klapp 🎁

Vi ser att våra presentkort på massage (ord pris: 520kr) är en mycket uppskattad julklapp som passar de allra flesta och just i år har vi bestämt oss för att göra det möjligt för dig som arbetsgivare att ge detta till dina anställda – och samtidigt hamna inom skatteverkets nivå för vad som är skattebefriat.

Vårt erbjudande för julgåvan 🧑‍🎄

Priset för presentkortet justeras till 468kr styck för dig som använder koden JULGÅVA i vår webbutik. Välj 25 min behandling och hur många presentkort du vill köpa. Visa varukorg och skriv in koden i fältet Rabattkod innan du klickar ”tillämpa rabattkod”. Presentkorten levereras via e-post och du kan välja att skriva ut och paketera eller mejla gåvan till dina anställda. Koden gäller fram till julafton, så du som är ute i sista minuten kan känna dig helt säker med denna lösning!

Till julklappen 

bilden visar en avdragsgill julklapp till medarbetare

 

 

 

Om Uggla Massage & Wellness

Vi har arbetat med friskvård i 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela landet som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vill du veta mer om massagesittande massage, vårt hybriderbjudande eller undersöka fler friskvårdstjänster som ergonomiyoga, bootcampmindfulness och hälsofrämjande föreläsningar och events? Läs mer under företagskund och hör av dig till oss för mer information samt påkoppling.