Johan Olsson Massage & PT

Johan Olsson Massage & PT

Jag finns på Kornettvägen 16 på Hov i Växjö. Gå till vänster om garaget. Följ plattorna och sedan hittar du ingången på baksidan av huset.
Efter mer än 20 år som lärare på högstadiet (svenska och engelska) och gymnasiet (speciallärare) valde jag att i december 2022 lämna läraryrket. Detta efter att jag varit tjänstledig och gått den mycket gedigna utbildningen Hälsa och Friskvård på Grimslövs Folkhögskola under 1,5 år.
Som nybliven massageterapeut, PT och hälsoutvecklare kände jag min redo för att sadla om och såg fram emot att hjälpa människor på ett annat sätt än i läraryrket.

  • Cert. massör enligt Branschrådet Svensk massage
  • Dipl. Massageterapeut, Bergqvist utbildningar
  • Lic. Personlig Tränare, Eleiko
  • Hälsoutvecklare
  • Leg. lärare

Adress
Kornettvägen 16
352 45 Växjö

E-post: johaneolsson@telia.com
Tel: 070 306 93 19