Förläng giltighetstiden på ditt friskvårdsbidrag

Välkommen till vårt hörn av hälsa och välbefinnande! I dagens stressiga samhälle är friskvård mer än bara ett ord; det är en investering i vårt eget välmående. Friskvård inkluderar allt inom det traditionella synsättet av hälsa som motion och rätt kost till mentalt välbefinnande och stresshantering. Genom att förstå och utnyttja hela ditt friskvårdsbidrag öppnar du dörren till en värld av möjligheter för att främja din hälsa och leva ditt bästa liv.

Låt oss nu dyka djupare in i hur massage, specifikt genom våra klippkort, kan vara ett bra val för just dig.

1. Minskar stress och främjar avkoppling. I dagens hektiska livsstil är stress konstant närvarande. Massage har visat sig vara en effektiv metod för att minska stressnivåer genom att främja avslappning. Genom att målmedvetet rikta in sig på spänningar i musklerna kan massagen frigöra kroppens naturliga ”lugn-och-ro” hormoner, vilket resulterar i en känsla av avkoppling och välbefinnande.

2. Lindrar muskelspänningar och smärta. Många av oss upplever dagligen muskelspänningar och smärta som kan påverka vår livskvalitet. Massage är en effektiv metod för att lindra dessa obehag genom att lösa upp muskelknutar och öka blodflödet till områden med ömhet. Genom att minska spänningar och öka rörligheten kan massage vara ett kraftfullt verktyg för att hantera och förebygga muskelsmärta.

3. Ökar blodcirkulationen. Massage främjar ökad blodcirkulation genom att stimulera blodkärlen och öka syre- och näringsflödet till kroppens vävnader. Detta inte bara förbättrar kroppens förmåga att återhämta sig från skador, utan stöder också övergripande hälsosamma kroppsfunktioner. En förbättrad blodcirkulation kan bidra till att minska svullnad, främja snabbare läkning och optimera kroppens naturliga försvar mot sjukdomar.

Nyttja hela ditt friskvårdsbidrag!

Genom att inkludera ett klippkort på massage som en del av din friskvård kan du dra nytta av dessa hälsofrämjande effekter i ett helt år från och med köp. Med det sagt kan du förlänga giltighetstiden på ditt friskvårdsbidrag om du sitter med delar kvar att utnyttja innan året är slut.

Så, varför vänta? Genom att integrera massage i din friskvårdsrutin tar du inte bara hand om din kropp och själ idag, utan investerar även i din framtid samtidigt som du nyttjar varje möjlighet som ditt friskvårdsbidrag ger dig.

Uggla Massage & Wellness finns hos de största förmånsportalerna samt i hela sverige med över 80 mottagningar. Sök på oss i din förmånsportal eller ladda ner vår app för att hitta en mottagning nära dig och skaffa klippkort i appen.

Skaffa klippkort på massage

 

Om Uggla Massage & Wellness

Vi har arbetat med friskvård i 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela landet som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vill du veta mer om massagesittande massage, vårt hybriderbjudande eller undersöka fler friskvårdstjänster som ergonomiyoga, bootcampmindfulness och hälsofrämjande föreläsningar och events? Läs mer under företagskund och hör av dig till oss för mer information samt påkoppling.