Året, framtiden & kompismassage i Indien

Hej bästa Ugglavän,

Skriver detta vid köksbordet, med ett stilla snöfall utanför fönstret och två stojande Jack Russel terrier runt benen. Fjärde adventsljuset har tänts och julkänslan börjar infinna sig.

Så här i slutet av året passar det bra med lite reflektion bakåt, och kanske ännu viktigare; att blicka framåt.

Ett utmanande år har passerat

Vi har två tuffa år bakom oss, fulla av osäkerhet och ohälsa. Många av oss har drabbats hårt under pandemin, i vissa fall tvingats byta bransch. För ett år sedan var det svårt att sia om framtiden. Skulle vi utsättas för ännu ett år med svårighet att utöva vårt hantverk? I så fall sorgligt på flera sätt, inte minst då vi vet att i osäkra stressfyllda tider behövs massage och andra kroppsterapier som bäst.

Framtiden ljusnar

Även om annat tungt drabbat oss (och världen) under detta år kan vi glädja oss åt att vi nu slipper kämpa mot restriktioner, utan kan få ägna oss åt vår välgörande och fredliga verksamhet!

Uggla möter framtiden med en app

I våras lanserade vi Uggla-appen (finns på Google Play och App Store). Här kan du köpa klipp och välja bland mottagningar över hela landet. Den har glädjande nog snabbt rönt stort intresse. Har du en egen mottagning är du varmt välkommen att ansluta dig. Kontakta mig eller någon av mina kollegor för mer information!

Kompismassage i Indien

Under ett par veckor i november var jag i norra Indien hos mitt fadderbarn Sristi. Jag vistades mycket i hennes skola och lärde ut enkla massagegrepp, med betoning på fredlig beröring (Sristi bor i ett område där våld och misshandelsfall inte är ovanligt). Jag påminde om Hans Axelsons devis; ”Den man masserar slår man inte”. Bifogar en film där de allra yngsta barnen fick massera sin kompis!

Tack!

Nu har snön lagt sig utanför och så har även hundarna i sina korgar. Lugnet har inträtt. Tillönskar dig fina helger, fyllda av återhämtning. Och att du får din jul precis som du vill ha den.

Ser med tillförsikt fram emot att sammanstråla 2023, ett år fyllt av nya möjligheter.

Ugglas julgåva går i år till Unicef, till förmån för barnen i Ukraina.

Tillönskar dig en God jul och ett Gott Nytt År!

Hälsningar,

Lisa, Grundare och massör

tel: 0702020304
mail: lisa@ugglamassage.se

PS Kontakta mig gärna om du har några reflektioner över det jag skrivit, eller något annat som rör massage och friskvård.