Massörerna berättar

Referenser från våra massörer ute i landet

Vi är glada att ha några av våra fina referenser på film! Här nedan listar vi fler av våra fina referenser från massörer som är anslutna till Uggla. Tillsammans hjälper vi hela Sverige till bättre hälsa!

Är du massör och vill ansluta dig till vår rikstäckande marknadsplats? Läs mer här.

Vill du upptäcka vart vi finns och boka en massage på en mottagning nära dig? Klicka här.

Med Uggla-appen har mitt företag fått en chans att synas utan kostnad samtidigt som det ger mig en chans att få några extra kunder varje vecka. Vill man fylla upp luckorna i schemat så är appen en bra start!

Hälsningar


- Junior Lafitte, Lafitteness Naprapati, Solna

Tack vare Uggla appen har jag som ny i branschen på ett bra sätt kommit igång och fått ett kundunderlag redan från start. Kan varmt rekommenderas.

Malin Jansson
Malins Massagestudio, Eskilstuna


- Malin Jansson, Malins Massagestudio, Eskilstuna

Det bästa med att använda Uggla för att fylla på sin kalender är att det finns flera på samma arbetsplats som köpt klipp och de kan alla komma till dig. Det är som att få betald marknadsföring.


- Tomas Hellemaa, Vasastudion, Göteborg

Jag är supernöjd med Ugglaappen och att kunder kan utnyttja sitt friskvårdsbidrag hos mig på salongen.


- Johanna Hjorteen, DeerOne Beauty & Massage, Nyköping

Friskvård ? Frihet. Med Ugglas app hittar mina klienter behandlingar och tider som passar just dem. Ett hållbart koncept som gynnar både arbetsgivare, anställda och mig som får arbeta på hemmaplan!


- Marianne Karlsson, Zonterapi.Ki, Nykvarn

Ugglas app är ett praktiskt och smart sätt att få kunder utan egen marknadsföring. Enkla faktureringsrutiner och ett gratis bokningssystem (Ugglas eget).


- Billy Olsson, Billy Olsson Massage, Malmö

Med Ugglas app kan jag få fulla bokningslistor på ett enkelt och smidigt sätt. Samarbetet har funkat jättebra!


- Therese Lagerman, Spånga Saltrum, Spånga

Tack vare Uggla Massage så kan jag fylla upp mina luckor och nå ut till stora aktörer som Benify! Tack för allt Uggla Massage!


- Ronny, Tusen Händer, Karlstad

Ugglaappen är ett bra komplement, särskilt i ett uppbyggnadsskede när man behöver få in fler kunder och även få mer erfarenhet eller om man helt enkelt vill fylla ut kalendern. Enkelt och smidigt. När kunden kommer scannar jag deras kod och klickar på lös in klipp. Sen är det klart! I mitt bokningssystem har jag själv valt vilka dagar/tider jag vill ta emot uggla-klienter. Kunder kommer ofta också på andra behandlingar eller träning då dom upptäckt en ny aktör.


- Anna van Berlo, Ayurveda-Anna

Uggla has helped me grow my business and get new clients,with the company assignment I connect with very high profile clients from different cultures and backgrounds.I am also learning different modern massage trends and techniques in the massage industry. I comfortable in working in a team or as an individual.


- Chipo Sällström