Massage i Kista

Välkommen till vår mottagning i Kista Entré!

På vår mottagning i kista kan du få klassisk massage och flera andra behandlingar.
Vår mottagning ligger i Kista entré, Knarrarnäsgatan 7  telefon 020 500 200.

Vägbeskrivning: När du kommer in kan du fråga receptionen om vägen alternativt följa denna beskrivning:

Ta första till höger i korridoren och följ den tills du kommer fram till en dörr på din vänstra sida där det står ”Hotellrum” gå in där och ta till vänster så ser du en glassdörr där det står ”Hotellrum 1-5” Gå ner för trappan och följ korridoren till rum (1)

OBS! Har du bokat en tid efter 17.30? Receptionen är då obemannad och terapeuten kommer och hämtar dig vid entrén.

Vill du köpa present- och klippkort på massage i Kista kan du göra det här!

 

 

 

 

 

Telefontider:
Vardagar 08:30-11.30

ÖPPETTIDER
Öppet måndag till fredag. Om du går in i bokningssystemet ser du vilka tider som är lediga.


  Vi erbjuder företagsmassage i Kista samt vanlig massagebehanling.

  Anna Knipström

  Diplomerad massageterapeut

  Om mig

  Diplomerad sedan 2019.

  Som massageterapeut är du som ligger på bänken det viktigaste, att du känner dig avkopplad och att din kropp får den hjälp den behöver! För att kroppen ska fungera är det viktigt att den får massage och jag strävar alltid efter att det ska vara ”skönt-ont” på en behandling hos mig!

  Välkommen att boka mig för massage i Kista!

  Boka mig för
  Klassisk Massage
  Gravidmassage
  Idrottsmassage

  Karin Boerman

  Massageterapeut, Leg sjukgymnast & Lymfmassör

  Om mig

  Jag är inne på mitt 14e år som massageterapeut (utb GGI-91)
  för Ugglamassage & Wellness.
  Är även Leg sjukgymnast(utb KI-99),
  Lymfmassör(Axelsons gymn inst-18)

  Min erfarenhet är att massage kan hjälpa oavsett om du har besvär från ”kontorsaxlar”, stela muskler pga träning, värk i leder, öm i kroppen, eller om ditt problem är trötthet, stress, att du känner dig omotiverad.

  Lymfmassage är kan vara bra vid svullnad t ex vid graviditet, efter skada/operation, för återhämtning.

  Jag ger dig gärna också tips om hur du kan egenbehandla/förebygga smärta/stelhet/nedsatt rörlighet:
  ergonomi, rörelseövningar, träning, stresshantering och återhämtning. Allt detta i Kista

  Helena Östlund

  Leg. Naprapat

  Om mig

  Utbildad på Naprapathögskolan och Leg. Naprapat sedan 2008. Vidareutbildad inom idrottsmedicin (steg 2) Har läst bålstabilitetskurser och idrottsmedicin vid Kalmar Högskola.

  Johan Isberg

  Cert. Massageterapeut

  Om mig

  Jag heter Johan och är certifierad massageterapeut utbildad i klassisk svensk massage hos Hälsoteket i Stockholm 2009.
  För mig är god service en självklarhet.
  Som massageterapeut innebär det för mig att ha en bra kommunikation med kunden och att vara lyhörd för de önskemål och behov som finns.
  Med det som utgångspunkt kan jag i samråd med kunden ge en behandling utifrån kundens förväntningar och de behov jag som terapeut identifierar. Jag är lika bekväm med att ge behandlande massage riktad mot specifika problem som en skön avslappnande massage.