Massage i Göteborg

Välkommen till vår mottagning i Göteborg!

BOKA BEHANDLING

På vår mottagning i Göteborg kan du få klassisk massage och flera andra behandlingar. Vi håller till i Majorna, precis vid Masthugget.

Vår mottagning finns på
Stigbergsliden 5b

HITTA HIT
Du kan åka spårvagn 3, 9 eller 11. Du kliver av vid hållplatsen Stigbergstorget. Du som åker bil: Stigbergstorget, mellan Henriksberg och Sjöfartsmuséet, nedanför backen mot Masthugget finns en stor parkering.

Du går in genom porten i hörnet av huset, går upp en trappa (hiss finns), därefter håller du till höger. Där kan du få massage i Majorna & Masthugget i Göteborg.Telefon 020 500 200

Vi har ingen bemannad reception.

Om du går in i bokningssystemet ser du vilka tider som är lediga.

Vill du köpa presentkort kan du göra det här ››

Kika under fliken behandlingar för att se vårt fulla utbud. 

Boka tid för massage i Göteborg

Våra behandlingar har alltid varit uppskattade bland våra kunder, vi har lång erfarenhet av att jobba med både privatpersoner och företag i göteborgsområdet. Vi kan bla hjälpa dig med massage på din arbetsplats, eller så bokar du tid på vår mottagning. Våra kunniga terapeuter hjälper dig och erbjuder den terapi du behöver i Masthugget. Vi anpassar våra behandlingar beroende på vad du har för behov.
När det gör ont någonstans sker det av ren instinkt: man masserar den onda kroppsdelen i hopp om att lindra smärtan. Därför är det inte heller konstigt att massage i Majorna som terapi har en anrik historia: världens äldsta massageguide skrevs i Kina för över 5000 år sedan, och de viktigaste punkterna i denna är giltiga än idag. Över årtusendens lopp har olika tekniker utvecklats för att stimulera kroppens förmåga att läka sig själv, genom att öka blodcirkulationen, motverka stress och stärka immunförsvaret.

Boka en massör i Göteborg

Du kan ta en lindrig paus i din vardag genom att boka en skön massage i Göteborg hos oss på Uggla Massage & Wellness. Under den tid du väljer att bli behandlad, kommer du att uppleva att kroppen slappnar av och du börjar andas djupare och lugnare. Oroande, stressiga tankar glöms bort allt eftersom medvetenheten om känslorna i din kropp stiger. Blodgenomströmningen ökar vilket kommer att ha en positiv effekt på din prestationsförmåga. Alla överspända muskler masseras och mjukas sakta upp. Uppspelta nerver lugnas, svåra smärtor motverkas. Lite i sänder känner du hur välbefinnandet sprids i hela kroppen. När behandlingen är slut kommer du att känna dig som en ny människa, redo att ta itu med allt som livet slungar din väg.

Behandlingar som är anpassade till dina behov

När du bokar massageterapi hos Uggla Massage & Wellness kan du välja mellan olika sorters behandlingar. Våra terapeuter är kunniga och har lång erfarenhet i branschen. Som kund erbjuds du både behandlande och återhämtande terapier, bland annat Klassisk massage Göteborg

Vi på Uggla Massage & Wellness har mångårig erfarenhet av att arbeta både med privatpersoner och företag. Boka en tid hos oss på mottagningen, eller låt oss komma med denna avslappnande behandling dit där du befinner dig. Hos oss får du en bra massage i Masthugget i Göteborg.

Företagsmassage i Göteborg

Vi är stolt leverantör av Företagsmassage, det vill säga en massör som kommer och utför massage på kontoret, är ett mycket uppskattat koncept bland våra företagskunder i Göteborg. Representerar du ett företag som är nyfiken på företagsmassage i Göteborg? Hör av dig och be om offert här.

Söker du en mottagning närmre dig? Vi finns i hela Sverige!

Våra massörer på mottagningen i Göteborg

Händer som utför massage på en kvinna i motljus.
  • Klassisk svensk massage i Göteborg. Denna terapi går ut på att öka cirkulationen i både blod- och lymfsystem. Dina ömma, spända muskler masseras med väldoftande oljor vilket återger dem deras naturliga smidighet och lindrar smärta och stress. Metoderna som används varierar lite beroende på dina behov som kund. Terapeuten kan använda allt från lättare beröring med syfte att få dig att slappna av, till tuffare tekniker för att behandla problemområden. Tempo, tryck, och grepp anpassas till din smärttröskel eller egna behov. Resultatet är en befriande känsla av inre harmoni.
  • Gravidmassage i Göteborg är en särskild variant av behandlingen som är anpassad till din förändrande kropp. Terapin har en smärtstillande verkan, stärker din huds elasticitet och minskar de svullnader som kan uppkomma särskilt när magen blivit större. Att regelbundet dra nytta av gravidmassage fungerar som en bra förberedelse inför förlossningen eftersom terapin minskar stresshormoner. Den kan även bidra till en förkortad förlossningstid samt minskad smärta. Du kan åtnjuta denna form av massage när som helst efter egen önskan under din graviditet – var bara noga med att berätta vilken graviditetsvecka du befinner dig i när du bokar. Vi erbjuder dig massage i Majorna & Masthugget.
  • Idrottsmassage i Göteborg skiljer sig från andra varianter framför allt på grund av dess syfte: att bidra till en snabbare återhämtning av muskelvävnaderna, samt förebygga eller behandla skador. Ärrvävnad och sammanväxningar i bindväv och muskulatur förebyggs också, och mjukvävnaden i kroppen mjukas upp och förlängs. Idrottsmassage i majorna upplevs därför vanligtvis som mer kraftfull än klassisk massage. Resultatet är att muskler med förhöjda nervpåslag slappnar av. Bildandet av inflammatoriska proteiner hämmas efter träningspasset och smärtan minskar.

Mikael Lundin

Cert. Massör, Diplomerad Massageterapeut

Om mig

Utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut.
Fd professionell dansare, kampsportare och simmare.
Lång erfarenhet av funktionell träning och stretch.
Din Massör i Masthugget & i Majorna

Boka mig för:
Klassisk Massage
Gravidmassage
Idrottsmassage

Madeleine Jensen

Diplomerad. certifierad Massör

Om mig

Utbildad på Göteborgs Gymnastiska institut med 15 år i branschen.

Jag använder mig av olika grepp och metoder för att uppnå positiva resultat. Jag behandlar med inlevelse och stor erfarenhet. Mitt mål är ditt välmående!

Boka mig för:
Ansiktsmassage
Klassisk Massage
Gravidmassage
Idrottsmassage
Avslappningsmassage
Muskelmassage

Andreas Jonsson

Osteopat, Massör

Om mig

Utbildad osteopat på Skandinaviska Osteopathögskolan, validerad av Metropolia University of Applied Sciences.

Medlem i Svenska Osteopat förubundet och innehar patient- och ansvarsförsäkring.

Certifierad Andningsinstruktör, Breatheology.

Certifierad Massageterapeut samt diplomerad Medicinsk Massageterapeut, Axelsons Institut.

Boka mig för:
Osteopati
Klassisk Massage
Gravidmassage
Idrottsmassage

Andreas Pensjö

Diplomerad friskvårdsmassör och massageterapeut

Om mig

Utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut.

Med ett stort intresse för hälsa och välmående så försöker jag ständigt ha ett helhetstänk kring kroppen.

Lyhördhet är något jag alltid strävar efter i min behandling, för att möta varje kunds enskilda behov.

Boka mig för:
Klassisk Massage