Massage i Göteborg

Välkommen till vår mottagning i Göteborg!

På vår mottagning i Göteborg kan du få klassisk massage, bindvävsmassage, lymfmassage och flera andra behandlingar. Vi håller till i Majorna, precis vid Masthugget.

Vår mottagning finns på
Stigbergsliden 5b

HITTA HIT
Du kan åka spårvagn 3, 9 eller 11. Du kliver av vid hållplatsen Stigbergstorget. Du som åker bil: Stigbergstorget, mellan Henriksberg och Sjöfartsmuséet, nedanför backen mot Masthugget finns en stor parkering.

Du går in genom porten i hörnet av huset, går upp en trappa (hiss finns), därefter håller du till höger. Där kan du få massage i Majorna & Masthugget i Göteborg.Telefon 020 500 200

Vi har ingen bemannad reception.

Om du går in i bokningssystemet ser du vilka tider som är lediga.

Vill du köpa presentkort kan du göra det här ››

Kika under fliken behandlingar för att se vårt fulla utbud. 

Boka tid för massage i Göteborg

Våra behandlingar har alltid varit uppskattade bland våra kunder, vi har lång erfarenhet av att jobba med både privatpersoner och företag i göteborgsområdet. Vi kan bla hjälpa dig med massage på din arbetsplats, eller så bokar du tid på vår mottagning. Våra kunniga terapeuter hjälper dig och erbjuder den terapi du behöver i Masthugget. Vi anpassar våra behandlingar beroende på vad du har för behov.
När det gör ont någonstans sker det av ren instinkt: man masserar den onda kroppsdelen i hopp om att lindra smärtan. Därför är det inte heller konstigt att massage i Majorna som terapi har en anrik historia: världens äldsta massageguide skrevs i Kina för över 5000 år sedan, och de viktigaste punkterna i denna är giltiga än idag. Över årtusendens lopp har olika tekniker utvecklats för att stimulera kroppens förmåga att läka sig själv, genom att öka blodcirkulationen, motverka stress och stärka immunförsvaret.

Boka en massör eller osteopat i Göteborg

Du kan ta en lindrig paus i din vardag genom att boka en skön massage i Göteborg hos oss på Uggla Massage & Wellness. Under den tid du väljer att bli behandlad, kommer du att uppleva att kroppen slappnar av och du börjar andas djupare och lugnare. Oroande, stressiga tankar glöms bort allt eftersom medvetenheten om känslorna i din kropp stiger. Blodgenomströmningen ökar vilket kommer att ha en positiv effekt på din prestationsförmåga. Alla överspända muskler masseras och mjukas sakta upp. Uppspelta nerver lugnas, svåra smärtor motverkas. Lite i sänder känner du hur välbefinnandet sprids i hela kroppen. När behandlingen är slut kommer du att känna dig som en ny människa, redo att ta itu med allt som livet slungar din väg.

Behandlingar som är anpassade till dina behov

När du bokar massageterapi hos Uggla Massage & Wellness kan du välja mellan olika sorters behandlingar. Våra terapeuter är kunniga och har lång erfarenhet i branschen. Som kund erbjuds du både behandlande och återhämtande terapier, bland annat Osteopat Göteborg

  • Klassisk svensk massage i Göteborg. Denna terapi går ut på att öka cirkulationen i både blod- och lymfsystem. Dina ömma, spända muskler masseras med väldoftande oljor vilket återger dem deras naturliga smidighet och lindrar smärta och stress. Metoderna som används varierar lite beroende på dina behov som kund. Terapeuten kan använda allt från lättare beröring med syfte att få dig att slappna av, till tuffare tekniker för att behandla problemområden. Tempo, tryck, och grepp anpassas till din smärttröskel eller egna behov. Resultatet är en befriande känsla av inre harmoni.
  • Gravidmassage i Göteborg är en särskild variant av behandlingen som är anpassad till din förändrande kropp. Terapin har en smärtstillande verkan, stärker din huds elasticitet och minskar de svullnader som kan uppkomma särskilt när magen blivit större. Att regelbundet dra nytta av gravidmassage fungerar som en bra förberedelse inför förlossningen eftersom terapin minskar stresshormoner. Den kan även bidra till en förkortad förlossningstid samt minskad smärta. Du kan åtnjuta denna form av massage när som helst efter egen önskan under din graviditet – var bara noga med att berätta vilken graviditetsvecka du befinner dig i när du bokar. Vi erbjuder dig massage i Majorna & Masthugget.
  • Idrottsmassage i Göteborg skiljer sig från andra varianter framför allt på grund av dess syfte: att bidra till en snabbare återhämtning av muskelvävnaderna, samt förebygga eller behandla skador. Ärrvävnad och sammanväxningar i bindväv och muskulatur förebyggs också, och mjukvävnaden i kroppen mjukas upp och förlängs. Idrottsmassage i majorna upplevs därför vanligtvis som mer kraftfull än klassisk massage. Resultatet är att muskler med förhöjda nervpåslag slappnar av. Bildandet av inflammatoriska proteiner hämmas efter träningspasset och smärtan minskar.
  • Bindvävsmassage i Göteborg Bindvävsmassage ökar blodgenomströmningen i kroppen när den utförs. Bindvävsmassage rensar bort slaggprodukter och motverkar både stelhet och smärta. Massagen lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta samt svullnader.

  Vi på Uggla Massage & Wellness har mångårig erfarenhet av att arbeta både med privatpersoner och företag. Boka en tid hos oss på mottagningen, eller låt oss komma med denna avslappnande behandling dit där du befinner dig. Hos oss får du en bra massage i Matshugget i Göteborg.

  Mikael Lundin

  Cert. Massör, Diplomerad Massageterapeut

  Om mig

  Utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut.
  Fd professionell dansare, kampsportare och simmare.
  Lång erfarenhet av funktionell träning och stretch.
  Din Massör i Masthugget & i Majorna

  Boka mig för:
  Klassisk Massage
  Gravidmassage
  Idrottsmassage

  Gerard Mul

  Massageterapeut

  Om mig

  Jag vill jobba med och för människors välbefinnande genom traditionell massageterapi. Mitt mål med behandlingen är att du ska känna den positiva effekten redan när du reser dig ifrån massagebänken.

  Boka mig för:
  Klassisk Massage
  Gravidmassage
  Idrottsmassage
  Muskelmassage

  Karen Barria

  Massageterapeut

  Om mig

  Jag är undersköterska och certifierad massageterapeut. Jag utstrålar ett stort engagemang för mitt arbete som massör och har alltid gjort mitt yttersta för att hjälpa massagekunderna till ett ökat lugn och välbefinnande. Jag anses ha ett trevligt bemötande, är ansvarsfull och enkel att kommunicera med, även på spanska.

  Boka mig för:
  Klassisk Massage
  Gravidmassage
  Idrottsmassage
  Bindvävsmassage
  Muskelmassage

  Andreas Jonsson

  Osteopat & Massageterapeut

  Om mig

  Diplomerad Osteopat 2022
  Certifierad massageterapeut 2016
  Diplomerad medicinsk massageterapeut 2017

  Utbildad osteopat under fyra år på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg samt certifierad massageterapeut och diplomerad medicinsk massageterapeut via Axelson Gymnastiska Institut.
  I mina behandlingar strävar jag efter hälsa, förbättrad funktion och ökad rörelsekvalitet. Vi sätter målen och arbetar mot dem gemensamt och samarbete ger bra resultat.

  Välkommen!

  Boka mig för:
  Osteopati
  Klassisk Massage
  Gravidmassage
  Idrottsmassage
  Muskelmassage