Sök jobbet som föreläsare/utbildare hos oss

Vill du jobba som Föreläsare/Utbildare med oss på Uggla Massage och Wellness?

Har du ett gediget intresse för hälsa, friskvård och service med en utbildning som ergonom, naprapat, fysioterapeut eller liknande? Då kan du vara den vi söker! 

I 15 år har ergonomi och arbetsplatsgenomgångar varit en viktig pusselbit i vår verksamhet. Uggla utför föreläsningar och utbildningar såväl digitalt som på plats enligt konceptet ”Det sunda förnuftets ergonomi”; att göra det bästa av befintliga förutsättningar.

Nu behöver vi utöka vår stab av utbildare. Vi söker dig som är ergonom, naprapat, fysioterapeut eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av såväl arbetsplatsgenomgångar som föreläsningar och behärska engelska väl. Du har ett brinnande intresse för hälsa, friskvård och service. Dina personliga egenskaper, engagemang och känsla för kundens bästa väger tungt. Låter det intressant? Kontakta christina.aberg@ugglamassage.se

Uggla Massage & Wellness AB är ett rikstäckande massage- och friskvårdsföretag som etablerades 1989. Idag är vi ledande inom företagsmassage och friskvård och 2022 genomförde vi närmare 40 000 behandlingar runt om i landet. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa.