Ergonomi Online – effektivt var du än jobbar

Uggla Massage & Wellness är ett rikstäckande friskvårdsföretag som grundades 1989. Vår affärsidé är massage och friskvård till företag och privatpersoner, samt på egna mottagningar. Ergonomi har varit en viktig pusselbit i Ugglas utbud under 20 år. Numera erbjuds tjänsten främst via videosamtal, vilket visat sig effektivt och uppskattat.

Varför ergonomi online?

Belastning är den vanligaste orsaken till anmäld arbetsskada och den vanligaste orsaken till frånvaro från arbetet. En genomgång online av ergonomi på arbetsplatsen är väl investerad tid för dig och dina medarbetare.

Små justeringar av befintlig arbetsplats och redskap (stol, dator och ljus) kan göra stor skillnad. Ibland behövs det istället hjälp med att förändra ett beteende, som att till exempel stå mer vid sin arbetsplats eller utföra pausövningar.

Via ett videosamtal hjälper vi personalen att utifrån sina unika förutsättningar anpassa ergonomin så bra som möjligt till  arbetsplatsen. Oavsett om den är på ett kontor eller hemma.

Ugglas erbjudande

  • Förbeställ ett specifikt antal, minst 5 st, arbetsplatsgenomgångar så lämnar Uggla 10% rabatt per genomgång (Ordinarie pris är 396 kr exkl. moms (25 min), rabatterat pris är 356 kr exkl. moms.)
  • Vid gemensam beställning av minst 10 genomgångar lämnar vi 50% rabatt på vår interaktiva föreläsning om arbetsplatsergonomi, pausövningar etc. (Ordinarie pris 5 000 kr exkl. moms, rabatterat pris blir 2500 kr exkl. moms)
  • Vid gemensam beställning av minst 20 genomgångar bjuder vi på ergonomiföreläsningen!
  • Ugglas expert kontaktar personerna som anvisas från kunden, och bokar in lämplig tid.

Kontakta oss för bokning genom att maila här eller ringa på 0702020304!

Så här tycker våra kunder

”Vi hade beställt en ergonomiföreläsning och arbetsplatsgenomgångar på plats, men corona kom i vägen och vi valde då att köra online. Föreläsningen genomfördes live och spelades även in för att så många som möjligt skulle kunna ta del av den. Det var en tydlig, bra och klargörande session. Marie talade lugnt men engagerat, och visade att hon vet vad hon talar om. Efter föreläsningen kunde våra anställda beställa arbetsplatsgenomgång online.” – Ulrika Halvarsson, HR på IDG

”Vi har anlitat Uggla Massage & Wellnes för arbetsplatsgenomgång online. Jag tycker att det var suveränt med själva ”hembesöket”. Jag fick visa min arbetsplats och fick sedan tips och idéer som förstärkt min ergonomiska arbetsställning, har rätt avstånd till datorn och är medveten om lämplig belysning. Jag går upp och rör på mig regelbundet!” – Jeanette Rosén, Löne- och HR-administratör på Sveriges ingenjörer

”Uggla visar på nytänk och anpassningsförmåga genom att erbjuda Ergonomigenomgång online i dessa pandemitider. Marie på Uggla gav handfasta tids och råd kring ergonomi för mig som hemmaarbetande sedan många månader tillbaka. Jag uppskattade verkligen helhetstänket när vi på våra 25 minuter tillsammans hann diskutera olika arbetspositioner, ljus, inställningar på kontorsstolen mm. Överlag en mycket värdefull genomgång!” – Jessica Hörngren, Culture & Talent Generalist på Qlik