Massage i Linköping

På vår mottagning för massage i Linköpings kan du få klassisk massage och flera andra behandlingar.
Vår mottagning ligger i First Class Gyms lokaler på S:t Larsgatan 3 i Linköping.

Vänta i First Class loungen på massör som hämtar dig.

ÖPPETTIDER & BOKNING
Om du går in i bokningssystemet ser du vilka tider som är lediga.

Under fliken behandlingar kan du se vårt kompletta utbud av massage och kroppsbehandlingar.

Har du frågor? Maila oss!

Vill du köpa present- och klippkort kan du göra det här!

 


Klassisk svensk massage Linköping
Denna massageterapi går ut på att öka cirkulationen i blodsystemet och lymfsystemet. Om du lider av ömma, spända muskler så kan massage hjälpa dig. Under behandligen masseras du med väldoftande oljor vilket återger deras naturliga smidighet samt lindrar smärta och stress. Det här är en massage i Linköping där metoderna som används varierar lite beroende på dina behov som kund. Massageterapeuten kan använda allt från lättare beröring med syfte att få dig att slappna av, till tuffare tekniker för att behandla specifika problemområden på djupet. Tempo, tryck, och grepp anpassas efter din smärttröskel eller egna behov. Resultatet är en befriande känsla av inre harmoni.

Marcus Andersson

Cert. Massageterapeut

Om mig

Jag utbildades till massör på Bergqvists i Linköping, och vidareutbildar mig idag till Osteopat på Skandinaviska Osteopathögskolan, där jag går sista året.

Mina behandlingar är multimodala och siktar på att minska eventuell smärtproblematik, öka funktion, samt att utbilda om dessa. Av mig blir du sedd och hörd, och dina önskemål och målsättningar är centrala i behandlingen du får. Boka mig för massage Linköping.

Boka mig för:
Klassisk Massage
Gravidmassage
Idrottsmassage
Andningsmassage
Ansiktsmassage
Bindvävsmassage