Naprapati

Tillgänglighet

sthlm

Vad är naprapati?

Naprapatens behandling har som mål att minska din smärta och skapa bättre rörlighet och funktion i kroppen

Ibland uppstår besvär som vanlig massage inte förmår att kurera; låsningar, ryggskott, ischiasbesvär, till exempel. Ofta är dessa besvär förenliga med smärta; kronisk, eller rörelsebaserad, som beror på att samspelet mellan muskler och leder inte fungerar fullt ut. Då kan naprapaten hjälpa dig. Naprapatens behandling har som mål att minska din smärta och skapa bättre rörlighet och funktion i kroppen. Detta sker genom att kombinera ledbehandlingar som manipulation och mobilisering med mjukdelsbehandlingar som massage och stretching.

För att du ska få ett långvarigt resultat av behandlingen kombineras den ofta med individuella råd rörande arbetsställningar, stretchingövningar och träningstips.

När ska du gå till en naprapat?

Exempel på smärttillstånd som naprapaten kan hjälpa dig med är nackspärr, spänningshuvudvärk, musarm, tennisarmbåge samt skulder-, axel-, ländryggs- och ischiasbesvär.

4 års utbildning

Naprapater kan din kropp! I fyra års tid studerar de människokroppens funktion – muskler och leder. Mångdubbelt mer än vad de gör på läkarutbildningen.

Klicka här för att se vår prislista och en instruktionsfilm för hur du köper klippkort.

Onlinepris

25 min
|
594 kr
40 min
|
761 kr
50 min
|
923 kr
BOKA BEHANDLING