Kiropraktik

Tillgänglighet

sthlm

Kiropraktorn arbetar utefter den biopsykosociala modellen och ser alltid till hela patienten och patientens situation. Med hjälp av manuella undersökningsmetoder ställer kiropraktorn diagnos och utför därefter behandling och rehabilitering.

Kiropraktorn använder händerna för undersökning av ryggradens leder och muskler. På så sätt diagnostiseras spänningar, ändrade rörelsemönster och eventuella skador. En led som är begränsad i sin rörelse kan ge smärta både lokalt i leden men även i andra delar av kroppen. En kiropraktor kan använda flera olika behandlingstekniker. Den vanligaste tekniken som används är HVLA-manipulation. Även andra tekniker används såsom mjukdelsbehandling och rehabilitering.

En kiropraktor behandlar skador och besvär som orsakas av störningar i leder, muskler och nervsystem. Besvär som kiropraktorn ofta diagnostiserar och behandlar är molande ryggvärk, ryggskott, ischias, nacksmärta, whiplashskada, huvudvärk, smärta och stelhet kring axlar och skuldror, diskproblem, domningar/stickningar och smärta i armar, ben och höft.

OBS! Nybesök hos kiropraktorn – boka 2 stycken 25-minuters pass efter varandra

Priser

25 min
|
430 kr
50 min
|
700 kr