Beauty By Wulf

Beauty By Wulf

Välkommen till min lokal som ligger i Rollsbo! Du tar dig lätt hit med både bil och buss! Hos mig får du en lugn och härlig avslappnande massage, perfekt för dig som behöver varva ner. Jag jobbar med avslappningsmassage och Mekanisk lymfmassage.
Du kan välja mellan 40 min och 50 min.

Avslappningsmassage

En härlig avkopplande massage för dig som behöver vara ner. Jag jobbar med rena eteriska oljor som jag masserar in med avslappnande rörelser, samt att jag avslutar med en värmande handduk. Tänk på att komma ca 5 min före din tid så att du hinner fylla i en hälsodeklaration.

Mekanisk Lymfmassage

Här jobbar vi med en vaccum massage som är en kraftfull och djup massage som jobbar på hudens djupare lager. Det är en 100 % naturlig teknik för att eliminera celluliter då den bidrar till att aktivera och effektivera kroppens och hudens naturliga funktioner. Den optimala behandlingen för att effektivisera (starta i gång) funktionen hos kroppens egna utrensningssystem- Lymfsystemet.

• Ökar blodcirkulation och lymfcirkulation
• Eliminerar toxiner
• Minskar svullnad
• Reducerar celluliter
• Ökar fettförbränningen
• Bidrar till slätare och fastare hud genom stimulering av kollagen och elastin produktion
• Effektiv på och ärrläkning (tex efter fettsugning)
• Reducerar färska bristningar
• Ökar produktion av lyckohormoner och endorfiner.
• Avkopplande och avstressande behandling
• Ger lyster till huden

Avslappningsmassage – 50 min

Mekanisk Lymfmassage – 40 min

Betalning görs på plats med Ugglaappen

Adress
Truckgatan 2
442 40 Kungälv

E-post: beautybywulf@hotmail.com
Tel: 073 717 03 92