10% rabatt på en julklapp som passar alla

Är du på julklappsjakt till en person som redan har allt eller som du vill ge en upplevelse till utan att det kostar skjortan? Kanske är du helt enkelt bara ute i sista minuten? Nyttja vårt erbjudande med 10% rabatt på presentkort för en extra bra deal när du handlar julklappen som passar alla: massage. 

Våra presentkort på massage säljs som mest just i juletider då det visat sig vara den perfekta julklappen eftersom det passar, och uppskattas av, de allra flesta! Vi brukar kalla våra presentkort för en gåva som berör, och kanske är det därför som de passar extra bra som klapp 😉

Använd koden KLAPP i vår webbutik för 10% rabatt på våra presentkort! Välj vilken typ av presentkort du vill köpa och antal minuter på behandlingstid, visa varukorg och skriv in koden i fältet Rabattkod innan du klickar på ”tillämpa rabattkod”.

Hur levereras presentkorten? 

Presentkorten skickas via e-post och du kan välja att skriva ut och slå in din julklapp eller mejla presentkortet till personen du vill ge det till. Koden gäller fram till julafton, så du som är ute i sista minuten kan känna dig helt säker med denna lösning!

Till julklappen