Massage i Göteborg

Välkommen till vår nya mottagning i Göteborg!

På vår mottagning i Göteborg kan du få klassisk massage, lymfmassage och flera andra behandlingar.
Vår mottagning ligger på Stigbergsliden 5b i Göteborg.

Den 1 september 2018 flyttade vi till
Stigbergsliden 5b

HITTA HIT
Du kan åka spårvagn 3, 9 eller 11. Du kliver av vid hållplatsen Stigbergstorget. Du som åker bil: Stigbergstorget, mellan Henriksberg och Sjöfartsmuséet, nedanför backen mot Masthugget finns en stor parkering.

Du går in genom porten i hörnet av huset, går upp en trappa (hiss finns), därefter håller du till höger.

Telefontider för privatpersoner
Telefon 020 500 200
08.30 – 11.45, 13.00 – 16.30

Öppet: 
Månd-Tors: 8 – 12 och 13 – 17
Fredag: 8.00 – 15.00
En lördag i månaden: 10.00 – 15.00
Om du går in i bokningssystemet ser du vilka tider som är lediga.

Kika under fliken behandlingar för att se vårt fulla utbud. 

Boka tid för massage i Göteborg

Våra behandlingar har alltid varit uppskattade bland våra kunder, vi har lång erfarenhet av att jobba med både privatpersoner och företag i göteborgsområdet. Vi kan bla hjälpa dig med massage på din arbetsplats, eller så bokar du tid på vår mottagning. Våra kunniga terapeuter hjälper dig och erbjuder den terapi du behöver efter individuella behov, det kan vara klassisk massage eller lymfmassage. Vi anpassar våra behandlingar beroende på vad du har för behov.
När det gör ont någonstans sker det av ren instinkt: man masserar den onda kroppsdelen i hopp om att lindra smärtan. Därför är det inte heller konstigt att massage som terapi har en anrik historia: världens äldsta massageguide skrevs i Kina för över 5000 år sedan, och de viktigaste punkterna i denna är giltiga än idag. Över årtusendens lopp har olika tekniker utvecklats för att stimulera kroppens förmåga att läka sig själv, genom att öka blodcirkulationen, motverka stress och stärka immunförsvaret.

Du kan ta en lindrig paus i din vardag genom att boka en skön massage i Göteborg hos oss på Uggla Massage & Wellness. Under den tid du väljer att bli behandlad, kommer du att uppleva att kroppen slappnar av och du börjar andas djupare och lugnare. Oroande, stressiga tankar glöms bort allt eftersom medvetenheten om känslorna i din kropp stiger. Blodgenomströmningen ökar vilket kommer att ha en positiv effekt på din prestationsförmåga. Alla överspända muskler masseras och mjukas sakta upp. Uppspelta nerver lugnas, svåra smärtor motverkas. Lite i sänder känner du hur välbefinnandet sprids i hela kroppen. När behandlingen är slut kommer du att känna dig som en ny människa, redo att ta itu med allt som livet slungar din väg.

Behandlingar som är anpassade till dina behov

När du bokar massageterapi hos Uggla Massage & Wellness kan du välja mellan olika sorters behandlingar. Våra terapeuter är kunniga och har lång erfarenhet i branschen. Som kund erbjuds du både behandlande och återhämtande terapier, bland annat:


  • Klassisk svensk massage. Denna terapi går ut på att öka cirkulationen i både blod- och lymfsystem. Dina ömma, spända muskler masseras med väldoftande oljor vilket återger dem deras naturliga smidighet och lindrar smärta och stress. Metoderna som används varierar lite beroende på dina behov som kund. Terapeuten kan använda allt från lättare beröring med syfte att få dig att slappna av, till tuffare tekniker för att behandla problemområden. Tempo, tryck, och grepp anpassas till din smärttröskel eller egna behov. Resultatet är en befriande känsla av inre harmoni.
  • Gravidmassage är en särskild variant av behandlingen som är anpassad till din förändrande kropp. Terapin har en smärtstillande verkan, stärker din huds elasticitet och minskar de svullnader som kan uppkomma särskilt när magen blivit större. Att regelbundet dra nytta av gravidmassage fungerar som en bra förberedelse inför förlossningen eftersom terapin minskar stresshormoner. Den kan även bidra till en förkortad förlossningstid samt minskad smärta. Du kan åtnjuta denna form av massage när som helst efter egen önskan under din graviditet – var bara noga med att berätta vilken graviditetsvecka du befinner dig i när du bokar.
  • Idrottsmassagen skiljer sig från andra varianter framför allt på grund av dess syfte: att bidra till en snabbare återhämtning av muskelvävnaderna, samt förebygga eller behandla skador. Ärrvävnad och sammanväxningar i bindväv och muskulatur förebyggs också, och mjukvävnaden i kroppen mjukas upp och förlängs. Idrottsmassage upplevs därför vanligtvis som mer kraftfull än klassisk massage. Resultatet är att muskler med förhöjda nervpåslag slappnar av. Bildandet av inflammatoriska proteiner hämmas efter träningspasset och smärtan minskar.
  • Lymfmassage är en lugnande behandling som går ut på att stimulera lymfsystemet att göra sig av med slaggprodukter och överskottsvätska. Detta sker genom djupandning, lätta tryck, muskelmassage och strykningar i lymfflödets riktning. Du som lider av domningar, trötthetssymptom, smärta eller mindre svullnader i kroppen kan dra stor nytta av lymfmassage. Detta eftersom det kommer att hjälpa din kropp stärka sitt immunförsvar och motverka eventuella infektioner av olika slag.

Vi på Uggla Massage & Wellness har mångårig erfarenhet av att arbeta både med privatpersoner och företag. Boka en tid hos oss på mottagningen, eller låt oss komma med denna avslappnande behandling dit där du befinner dig.

Lena Bengtsson

Cert. Massör, Diplomerad Massageterapeut

Om mig

Utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut.
Den behandlingsmetod jag använder är främst Svensk Klassisk Massage, i avslappningssyfte eller som behandlande metod. Jag använder tekniker som longering, triggerpunktsbehandling och töjtekniker. Jag utför även Lymfmassage. Vid behov ger jag råd om träning eller stretchövningar.

Boka mig för:
Klassisk Massage
Gravidmassage
Lymfmassage

Mikael Lundin

Cert. Massör, Diplomerad Massageterapeut

Om mig

Utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut.
Fd professionell dansare, kampsportare och simmare.
Lång erfarenhet av funktionell träning och stretch.

Boka mig för:
Klassisk Massage
Gravidmassage
Idrottsmassage

Jagoda Mehmedovic

Certifierade massör och laserterapeut

Om mig

Fredrik Carlsson

Certifierade massör

Om mig

En massage kan vara behandlande och/eller avslappnande med det tryck du önskar, beroende på vad ditt behov är. För att uppnå bästa resultat är kommunikationen mellan dig och mig viktig. Var därför tydlig med hur du vill ha din behandling.

Boka mig för:
Klassisk Massage
Gravidmassage
Idrottsmassage