Strukturell Integrering

Tillgänglighet

sthlm

Vad är strukturell integrering?

Strukturell integrering, är en djupgående och intensiv massage där terapeuten använder fingrar, knogar och armbågar för att korrigera kroppen. Behandlingsmetoden togs fram av den amerikanska biokemisten Ida Rolf som ansåg att kroppen har en naturlig balans som fungerar i harmoni med tyngdkraften, men att skador, dålig hållning eller stress alldeles för ofta rubbar den balansen. Med hjälp av strukturell integrering korrigeras kroppens balans och hållning.

När ska du gå på strukturell integrering?
Den här intensiva massagen kan passa dig som har dålig hållning, gamla skador, kronisk värk i nacke, skuldror och rygg eller andningsbesvär.

Hur går det till?

En fullständig behandling omfattar tio gånger 80 minuter, med ungefär en veckas mellanrum. Varje behandlingstillfälle fokuserar på en viss del av din kropp. Den första och sista sessionen är en mer ytlig bearbetning, medan de däremellan är mer djupgående för att lösa upp knutor och spänningar och kan därför upplevas som smärtsamma. På så sätt frigörs låsningar i din kropp och ditt känsloliv och kroppsbalans återställs.

Obs! boka tre stycken 25-minuterspass efter varandra för att boka 80 minuter.

Priser

80 min
|
1190 kr